Infláció ellen ingatlan befektetés most 25%-os kedvezménnyel 5db telek eladó

Hirdetés típusa
Hirdetésazonosító: 15215
Utolsó frissítés dátuma: 2023/05/07
Ár
750.000 Ft

Napjainkra kiderült, hogy a telek az egyik legjobb és legbiztonságosabb befektetés, amely nem maradhat ki egy kellően diverzifikált portfólióból.

A telkeknél nincs tőzsdei összeomlás mint a részvényeknél, nincs árfolyamkockázat mint a devizáknál, nincs építményadó-amortizáció-rezsiárnövekedés-esetleges kilakoltatási procedúra mint az albérletnél, nem lehet ellopni-elrabolni mint a készpénzt-ékszert-aranyat, nem lehet meghackelni-nem tűnik el mint az FTX-en tartott crypto, valós tulajdoni joggal bír amely bármikor eladható-elcserélhető-beszámítható-felosztható, hosszú távon garantált az értéknövekedése és használatával-kiadásával akár folyamatos készpénzáramlást tud biztosítani.

Vállalkozás bővítése miatt 1/1 tulajdonosként 5db tehermentes telket kínálok eladásra a folyamatosan fejlődő és élhető kisváros Gyomaendrőd forgalmas központjának piacterén.

Minden telek külön helyrajzi számmal rendelkezik és mivel egybefüggőek, ezért több darab vásárlása esetén igény szerint összevonhatók 1 helyrajzi számra.

Használhatók bérbeadásra, hirdetési felületnek, rendezvény területnek, termékek árusítására és hosszabb távú értékálló befektetésnek.

Telkenként 27, összesen 135m2.

A gyomai piacot szombatonként a rengeteg ember és a zsúfolásig megtelt parkolók jellemzik, látogatása közkedvelt és szinte életvitelszerű esemény.

2022. június 18-án egy új eseménnyel, az 1. Kaskás Ünneppel bővült a városi piac repertoárja.

A telkek a piactér legszebb, fák melletti részén találhatók. Kellemesen árnyékos, füves terület.

Irányár: 990eFt/telek helyett, most a májusi akcióban 750eFt/telek áron megvehetők, több darab vásárlása esetén további kedvezmény.

Tel: 06206120985 Kérem, hogy csakis komoly vételi szándékkal keressen! Köszönöm!

Hirdető adatai
Hirdető neve
Zoltán
Telefonszám

Ossza meg ismerőseivel!