Ingatlan befektetés Gyomaendrőd városközpontban 5db telek eladó

Hirdetés típusa: 
Hirdetésazonosító: 15083
Ár: 
4.350.000 Ft
Ingatlan befektetés Gyomaendrőd városközpontban 5db telek eladó
Ingatlan befektetés Gyomaendrőd városközpontban 5db telek eladó
Ingatlan befektetés Gyomaendrőd városközpontban 5db telek eladó

Gyomaendrőd központjában, a gyomai piactéren 5db saját tulajdonú, per és tehermentes telek vállalkozásra és befektetésnek eladó.

Cikk a telkekről:

https://magazin.otthonterkep.hu/2021/08/05/egyedulallo-lehetoseg-egyszer...

Az 5db telek irányára: 4,35MFt (870eFt/telek)

Tel: 06206120985

Kérem, hogy csak komoly érdeklődők keressenek!

Ha a fenti link nem működne, bemásolom ide a cikket:

Egyedülálló lehetőség: egyszerű és kis befektetéssel azonnali hozam Békés megyében!

Mai cikkünkkel leginkább a Békés megyeieknek kedvezünk, persze nem kizárólag nekik szól a cím. Ha a környékben működteti vállalkozását, esetleg befektetné pénzét, de nem tudja mihez kezdhetne 4-5 millió forinttal, figyeljen! Ma egy egyszerű és sokoldalúan kihasználható befektetési lehetőséget mutatunk Gyomaendrődön!

Ha ingatlanbefektetésekről van szó az első, ami eszünkbe jut általában a lakáskiadás, azonban az ingatlanárak jelentősen megugrottak az elmúlt években, ennek következtében pedig a legtöbben csak hitelfelvétel mellett tudnak befektetési célból ingatlant vásárolni. Vannak azonban egyéb alternatívák is, melyek jóval kisebb befektetést igényelnek, azonban hosszútávon igencsak jól járhatunk velük. Mai cikkünkben egy ilyen lehetőséget mutatunk, ami nem igényel több tízmilliót, ráadásul azonnali hozamot tudhat magáénak. Nézzük a részleteket!

A gyomaendrődi piac népszerűsége a környékbeliek számára nem ismeretlen. Aki itt, vagy a környező települések valamelyikén él jól tudja, szerdánként és szombatonként megtelik a piactér. Olyannyira sokan látogatnak el ide, hogy a szomszédos áruházak parkolója is tele lesz, és szinte lehetetlen szabad helyet találnia annak, aki nem érkezik eléggé időben. Manapság a termelői piacok az aranykorukat élik, az elmúlt években sosem látott népszerűségnek örvendenek a jó minőségű, helyi autentikus termékek és ez Gyomán is így van, ahol hetente kétszer is megrendezik a termelői piacot.

Itt, a piactéren került eladó sorba 5 külön helyrajzi számmal rendelkező telek, melyek egyenként 27 négyzetméteresek, összesen pedig 135 négyzetméteres területet alkotnak. A telek megvásárlásával jövedelmező befektetésre tehet szert, hiszen helyi termelőknek, kézműves termékeket árusító vállalkozóknak hetente több alkalommal kiadható a terület. Befektetni tehát nem csak drága ingatlanokba lehet, ráadásul egy ilyen telek semmilyen munkálatot, egyéb költséget nem igényel, ami miatt elhúzódhat és nehézkessé válhat a kiadás.

A helyi termelők és vállalkozók számára is jó lehetőséget kínálnak a telkek, hiszen akár több vállalkozóval összefogva is megvásárolható az 5 kisebb telek. Előnyt szerezhet az a termelői is, aki egymaga vásárolja meg a telkeket és a számára felesleges területet kiadja más vállalkozók számára, így nem csak saját tulajdonú telke lesz a piacon, hanem plusz jövedelemre is szert tehet. Minden megtalálható itt, amit egy kézműves piacon el tudunk képzelni. Vásárolhatunk őstermelőktől, vehetünk helyi vállalkozók által készített iparcikkeket, vagy ehetünk egy finom, friss lángost. Legyen szó tehát gyümölcs- vagy zöldségtermesztésről, élelmiszerekről vagy bármilyen kézműves termékről, vállalkozása itt biztos érdeklődésre talál majd.

Végül a figyelmébe ajánlunk még egy lehetőséget, hiszen a telek méret lehetővé teszi kisebb rendezvények megtartását, így akkor is érdemes fontolóra venni az ajánlatot, ha ilyen jellegű tevékenységet végez, vagy tervben van egy hasonló vállalkozás elindítása.

A piactéren elhelyezkedő öt telek tehát sokszínű és változatos hasznosítási lehetőséget kínál, így érdemes fontolóra vennie annak, aki kisebb befektetéssel szeretne biztos hozamot elérni, vagy a környékben vállalkozik. Fontos azonban kiemelni, hogy a telkeket a különálló helyrajzi szám ellenére kizárólag egyben kínálják eladásra.

Hirdető adatai
Hirdető neve: 
Zoltán
Telefonszám: 

Ossza meg ismerőseivel!