Szeptemberi programok a Szent Gellértben

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

Mozgalmasan indult a tanév az általános iskolában. Szinte minden hétre jutott egy esemény, amelynek köszönhetően a gyerekek nem csak a szokásos iskolai foglalkozásokon vettek részt az első hónapban, hanem színes, mozgalmas és érdekes programokon is.
A TÁMOP 3.1.17-15 számú nyertes pályázat keretében a Grosics Akadémia edzőinek irányításával került sor az Egészség- és sport délutánra szeptember 22-én. Ezen a délutánon tanulóink sorversenyeken, labdajátékokon és az egészség megőrzéséről szóló előadáson vettek részt.
Ezt követte hagyományos Szent Gellért napunk, mely az idén két részből állt. Szeptember 25-én pénteken teadélutánon láttuk vendégül öregdiákjainkat, majd szeptember 28-án voltak a hagyományos Szent Gellért napi események. Ezek az idén még különlegesebbek voltak, hiszen az iskola fennállásának 20. évfordulóját is ünnepeltük. Ezen jeles alkalomból számos vendég megtisztelte ünnepünket.

Szent Gellért Nap az "egyházi iskolában"

Szeptember 30-án volt a Magyar Népmese napja. Diákjaink minden szünetben meghallgathattak egy-egy mesét az iskolarádión. Sőt, Kovács Edit a békéscsabai Jókai Színház művésze is mesélt nekik az aulában, amit a gyerekek kedvenc népmeséjéről készült rajzai díszítettek.
Hagyományteremtő céllal ugyanezen az estén rendeztük meg az első „Szülők Akadémiáját”. Melis Marcell az internetezés veszélyeiről tartott előadást az érdeklődő szülőknek, akik aktív résztvevőként kérdéseikkel is fordulhattak az előadóhoz.

Cikk, fotók: Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.