A KSI kézicsapata Gyomaendrődön kajakozott

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd

Cikkek

A hét elején három napos edzőtábort szerveztek a budapesti KSI kézilabdás fiúknak. A csapat edzője, Szabóné Balog Judit szakosztályvezető, nemzetközi mesteredző szerette volna átmozgatni játékosai izomzatát egy kis kajakozással. Oláh Tamás, a KSI kajak szakosztályának vezetője segítőkezet nyújtott, gondolkodás nélkül, örömmel irányította a kézis fiúkat a Gyomaendrődi kihelyezett kajak szakosztályhoz.
A 14 és 16 éves korosztályú versenyzők, (jó néhányan válogatott sportolók) 35 fővel érkeztek az ifjúsági táborba, ahol 3 napot töltöttek, el ezzel is növelve a város idegenforgalmát.

A KSI kézilabda csapat versenyzői, valamint Szabóné Balog Judit nemzetközi mesteredző és férje, Kovácsné Kozma Diána KSI kajakedző>

Lelkesen, nagy igyekezettel edzettek a gyomai kajakos csapattal, ami számukra nem volt olyan egyszerű. Magasságukból adódóan többször is megfürödtek a holtágban, de kitartóan próbálgattak minél tovább hajóban maradni. Az utolsó napra már kisebb versenyt is sikerült nekik rendezni Kovácsné Kozma Diána KSI edző irányításával.
Szabóné Balog Judit nemzetközi mesteredző elmondta, hogy nagyon örül, hogy a fiúknak megmutathatta Gyomaendrődöt, edzhettek a Liget fürdőben és kajakozhattak a gyomaendrődi gyerekekkel. Örömmel jönnek jövőre is és jó hírét viszik a városnak.

Cikk, fotó: Kovácsné Kozma Diána, KSI Gyomaendrőd edző

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó cikkek

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.