A KSI Budapest versenyzői Gyomaendrődön edzőtáboroztak

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd

Cikkek

Négy napot töltött el Gyomaendrődön a KSI Budapest nyolc versenyzője és edzőjük. Agócs Mihály mesteredző vezetésével érkeztek a budapesti gyerekek egy hosszú hétvégére, néhány napos közös edzőtáborozásra, Gyomaendrődre. A kis csapat városunkban szállt meg, megismerhették a helyi ételeket, ellátogattak cukrászdába, megmártóztak a Liget Fürdő termálvizében. A hét zárónapján, fakultatív programként számukra nem mindennapi élményt szerezve egy szarvasmarha telepet tekintettek meg: pár napos bocit láthattak, frissen fejt tejet ihattak a versenyzők.

A KSI Budapest versenyzői az első sorban és a KSI Gyomaendrőd versenyzői és edzőik: Kovácsné Kozma Diána, Kovács Gábor KSI Gyomaendrőd és Agócs Mihály KSI Budapest

Az itt tartózkodásuk fő oka azonban az edzés volt. Agócs Mihály és Kovács Gábor összehangolt edzéseket tervezett, így a budapesti és a gyomaendrődi sportolók közösen tréningeztek. Az edzések helyszíne a Hármas-Körös csodaszép kanyarulataiban volt. Ezek az edzések a gyönyörű táj miatt is hatalmas élményt nyújtottak a budapesti gyerekeknek. Szakmailag mindkét edző nagyon hasznosnak értékelte a közös edzőtáborozást. A sportolók és az edzők is felmérhették, ki hol tart a felkészülésben és a szerzett tapasztalatok alapján tervezhetik együtt a közös jövőt, így az idei versenyszezont. Eközben az kisebbek és az újoncok (30–35 fő) Kovácsné Kozma Diána vezetésével a Holler mögötti vízitelepen igyekeztek elsajátítani a kajakozás fortélyait.
A tervek közt szerepel egy újabb közös edzőtábor, de ezúttal Budapesten a KSI vízitelepén; egy verseny április 26-án szintén a KSI-nél az Újpesti-öbölben; valamint júniusban egy edzőtábor a Ráckevei Dunán Dömsödön. Ide is mind gyomaendrődi, mind budapesti fiatalok mehetnek, hiszen ők mindannyian a Központi Sport és Ifjúsági Sportegyesület (KSI SE) versenyzői.

Továbbra is várja a sportolni vágyókat a KSI szakosztálya! Aki szeretne megismerkedni, vagy netán csak nézelődni telephelyünkön, az bátran sétáljon le a Holler mögötti kishídhoz és keresse az edzőket. Szeretettel vár mindenkit a KSI Gyomaendrőd csapata!

Érdeklődni: Kovácsné Kozma Diána edzőnél: +36 (30) 2913626

Cikk, fotó: Kovácsné Kozma Diána
KSI Gyomaendrőd edző

Kapcsolódó képek

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.