Kiváló teljesítmények az úszóversenyen

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: Vaszkán Gábor

Cikkek

A Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság szervezésében december 16-án került megrendezésre az I-II. korcsoportos tanulók körzeti diákolimpia úszóversenye, amelyen több mint 40-en vettek részt. A fiatalok minden úszásnemben számot adhattak tudásukról az 50m-es számokban, ahol 5 alkalommal dőlt meg a fennálló uszoda csúcs. Az élő műsorvezetésnek és a szülők biztatásának is köszönhetően valóságos euforikus hangulat uralkodott el a Liget fürdőben megrendezésre kerülő versenyen, amelyen több estben is végig kiélezett küzdelem folyt a medencében.
A városunkban működő sportegyesületek szép összefogásának eredményeként a díjazásban egyenlő támogatással kivette a részét a KSI Gyomaendrőd és a Körös Kajak SE kajak-, valamint a Delfin- és a GYUSE úszószakosztályai, ez utóbbi szülői munkaközössége révén finom pogácsa és üdítő is várt minden gyermekekre. A díjazásnál a dobogós versenyzőkre érmek vártak, melyeket Kovácsné Kozma Diána, a KSI edzője adott át.

A korcsoportok legjobbjai az érmeken kívül serlegdíjazásban is részesültek, ők a következő versenyzők voltak:

I. korcsoport fiú: Vaszkán Bence
I. korcsoport lány: Szunyog Hanna
II. korcsoport fiú: Hugyik Zoltán
II. korcsoport lány: Várkonyi Sarolta
Ovis fiú: Mile Barnabás
Ovis lány: Varjú Zselyke

Minden versenyszámban a dobogós versenyzők képviselhetik körzetünket a megyei diákolimpia döntőn, amelyre Békéscsabán az Árpád Fürdőben január végén kerül sor.

A beszámolót készítette: Vaszkán Gábor, a Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság körzetfelelőse

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.