Back to top

I. Körösmenti Távolba Célzó Viadal

admin képe
Beküldés: 2016/08/22 - 18:16 | Frissítés: 2016/08/25 - 10:58
Szerző: admin
Cikkek: 

A Körösmenti Íjfeszítő Egylet a 2016. esztendő újkenyér havának 21. napján távolba célzó viadalt tartotta 3 ezüstfolyó eggyé válásán túl, Kocsor hegy lábától kissé visszább, a gyomai legelők északi csücskében.

A Körösmenti Íjfeszítők első alkalommal rendeztek távcéllövő versenyt, melyen 47 íjász vett részt. A verseny folyamán 30-tól 100 méterig, a távolságot 10 méterenként növelve, majd csökkentve kellett minél pontosabb lövéseket leadni a kihelyezett célokra. A verseny nehézsége nem csupán a növekvő távolság volt, hanem a célok mérete is, 30-tól 60-méterig egy 40x40-es célt kellett eltalálni, 70 métertől pedig egy 3D tatár figura meglövése volt a feladat.

I. Körösmenti Távolba Célzó Viadal

A női versenyzők közül Dürgőné Kovács Piroska (Cibakháza) érte el az első helyezést, a férfiaknál Palatinus Csaba (Szolnok) bizonyult a verseny legjobb íjászának. A Körösmenti Íjfeszítők közül Tóth Zoltán érte el a legjobb helyezést, ő negyedikként végzett.

A Körösmenti Íjfeszítő Egylet köszöni minden íjásznak, hogy részt vett a viadalon, és egyben gratulálunk az elért eredményekhez!

Hatalmas Köszönet illeti Támogatóinkat és Segítőinket, kik hozzájárultak a verseny lebonyolításához!

Cikk, fotók: Körösmenti Íjfeszítő Egylet

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!