Back to top

Atlétáink sikeres szereplése

Vaszkán Gábor képe
Beküldés: 2012/03/29 - 15:27 | Frissítés: 2015/05/05 - 10:31
Szerző: Vaszkán Gábor
Cikkek: 

Mezei futóverseny megyei diákolimpiai döntő - Orosháza, Bogárzó lóversenypálya, 2012. március 29.

A Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola és Óvoda tanulói 3 versenyszámban jutottak be az országos diákolimpiai döntőbe. 1 arany és 3 ezüstérmet szereztek a gyomaendrődi atlétikai műhelyben dolgozó gyerekek a megyei seregszemlén, ahol mind a 9 körzet képviseltette magát.
Legeredményesebb versenyzőnk a mai napon Kun Csaba lett, aki a III. korcsoportos fiúk mezőnyében hatalmas csatában, az erejét kiválóan beosztva, a célegyenesben az élre állva végül magabiztosan védte meg megyebajnoki címét a 2000m-es távon.
Ezüstérmet szerzett Nagy Csilla a III. korcsoportos lányoknál, aki az 1500m-es távon gyulai riválisa mögött ért a célba az 55 fős mezőnyben. Ebben a korcsoportban a lány csapatunk 49 helyezési pontszámmal a II. helyen végzett. Csapattagok: Nagy Csilla, Tarsoly Nikolett, Dudás Réka, Szerető Dorottya és Nándori Nikolett.
A II. korcsoportban Ignácz Kata a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda tanulója 1200m-en sokáig az élen állt, a célegyenesben aztán egy békéscsabai ellenfele megelőzte és végül a II. helyen végzett. Tekintve, hogy elsősorban úszó, ez nagyon jó eredménynek számít.
Pontszerző helyen végeztek még: Kónya Frigyes (KB) 4. és Nagy Sándor (RK) 6. hely, valamint a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola és Óvoda IV. korcsoportos fiú csapata: Nagy Sándor, Szabó László, Papp Károly és Varga Zoltán.

A továbbjutó atléták Gödöllőn április 17-én fognak rajthoz állni.

A versenyzőket Vaszkán Gábor testnevelő tanár, atlétika szakedző készítette fel

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!