Back to top

20 éves lett a Volkswagen Bogár Találkozó

admin képe
Beküldés: 2016/08/11 - 11:32 | 1 hozzászólás | Frissítés: 2016/08/12 - 08:41
Szerző: admin

Augusztus első hétvégéjén, Gyomaendrődön, a Liget fürdőben - immáron a huszadik alkalommal - került megrendezésre a Volkswagen Bogár Találkozó. Kardos Ferenc hihetetlen energiával, lelkesedéssel szervezte hónapok óta a jubileumi találkozót, amely magánszervezés. A húsz év kitartó munkájának köszönhető, hogy ez a találkozó lendületes, egyre felfelé ívelő, mindig tartogat meglepetés programokat. Az összejövetel nagy népszerűségnek örvend Magyarországon belül és határainkon kívül is., pl: egy érdekesség, különösen a fiatalabb korosztály számára: a debreceni csapattal jön minden évben a találkozóra TheVR Pisti. (Magyarország legnézettebb és leggyorsabban növekvő technológiai YouTube csatornájának egyik vezetője.)

Az idei év különösen sok „bogaras” szimpatizánst vonzott: háromszáz bogárhátú autó érkezett a városba, hogy a négy napos rendezvény részese legyen. A hétvége legizgalmasabb eseménye, a bogarak felvonulása volt! Kardos Ferenc megköszöni Gyomaendrőd lakosságának, hogy a vízibombákat nélkülözték, így valóban konfliktusmentesen gurultak a felvonuló bogarak Gyomaendrőd utcáin az érdeklődő nézők előtt. A jubileumi találkozót Dankó Béla országgyűlési képviselő és Toldi Balázs Gyomaendrőd polgármestere nyitotta meg! A programokból kis ízelítő: Monoton Rock Team, Gesarol és Demjén Ferenc koncertje, szalonnasütés, Capoeira, Kangoo és Színfolt Mazsorett bemutató, szombaton pedig ingyen ebéddel, gulyáslevessel kedveskedtek a résztvevőknek.

XX. Nemzetközi Volkswagen "BOGÁR" Találkozó és Busz Party
Forrás: (http://www.youtube.com/watch?v=pTpRFZpwSsA)

Kardos Ferenc köszöni azoknak a támogatóknak a nagylelkű segítségét, akik a húsz év alatt végig mellette álltak, és anyagi segítségükkel hozzájárultak, hogy a rendezvény sikeres legyen! Külön köszönetét fejezi ki: Gyomaendrőd város Polgármesteri Hivatalának, Ladóné Víg Ibolyának és Németh Dezsőnek!

Jövőre a szerencsés 21. találkozó elébe nézünk, és ahogy Kardos Ferencet ismerjük, biztos tartogat különleges érdekességet a lakosság legnagyobb megelégedésére!

Cikk: Hunya Jolán
Fotó: Iványi István
Drónfelvétel: Török Sándor

Kapcsolódó képgaléria

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!