Back to top

Általános adatlap

Amennyiben még nem szerepel az adatbázisunkban, (Helyi szféra, közösség, Látnivaló, Szabadidős tevékenység, Szórakozóhely, stb..) vagy már megtalálható az oldalunkon, de az adatokban változás következett be, vagy hiányosak az adataink, egy űrlap segítségével beküldheti az aktuális adatokat.

Az adatbázisunkban a lap alján található meg az azonosító szám.
Kérjük írja ide az elnevezést
A címe pl.: 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1.
A koordinátái pl.: 46.939553, 20.832823
A telefonszám pl.: +36 30 1234567
Az email címe
Weboldal címe
A kitöltött adatlaphoz maximum 6 db. fotót is csatolhat az internetes megjelenéshez. Ezek legalább 800*600 felbontásúak legyenek (rossz minőségű képet nem fogadunk el). Minél nagyobb felbontású, fekvő képek feltöltése ajánlott. Az első fénykép szerepel a listákban és a galériában, ezért kérjük, hogy ez a fotó minél relevánsabban ábrázolja a helyi szférát, közösséget, látnivalót, szabadidős tevékenységet, szórakozóhelyet, stb...
Alulírott, mint az adatlapon szereplő intézmény vezetője, hozzájárulok ahhoz, hogy az általam közölt adatokat a gyomaendrod.com oldalon nyilvántartsák, a turisták tájékoztatására, Interneten való megjelenésre. Tudomással bírok arról, hogy az itt közölt adatok valótlanságából eredő felelősség kizárólag az információ szolgáltatót terheli.

Személyes adatok kezelése


Fontos, hogy adatait pontosan adja meg!
Adatait a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. és a 2003. évi XLVIII. törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Adatait az Ön engedélye nélkül nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!